×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۲۱ مهر - ۱۴۰۵  
true
false

به گزارش  سفیر سردار رضا بنی اسدی فر روز شنبه در آیین صبحگاه مشترک ناجا که به مناسبت هفته نیروی انتظامی برگزار شد افزود: در این راستا همه دستگاه ها می بایست همکاری لازم را داشته باشند.

وی بیان کرد: آگاه سازی مردم نسبت به اهمیت امنیت و نقش مردم در تولید امنیت در نیروی انتظامی از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

فرمانده انتظامی استان کرمان گفت: این آگاه سازی باید به شکلی صورت گیرد که بتوانیم ساز و کارهای لازم را در خصوص امنیت ایجاد کنیم.

وی گفت: استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد و ارائه عملکرد مطلوب به مردم از دیگر وظایف نیروی انتظامی است.

سردار بنی اسدی فر اظهار کرد: ارتقاء سطح برنامه های نیروی انتظامی و جلوه های عملی شعار اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل در حوزه انضباط مالی، ترویج فرهنگ عاشورا و حماسه حسینی از جمله اهداف نیروی انتظامی است.

وی با بیان اینکه خیرین و متمکنین می توانند در حوزه امنیت تاثیر گذار باشند عنوان کرد: خوشبختانه کمک خیرین حوزه امنیت در استان کرمان شروع شده است.

وی گفت: امیدواریم با همکاری اعضای شورای تامین استان و همچنین مسئولان قضایی بتوانیم به اهداف و راهبرد اصلی نیروی انتظامی نائل شویم.

در این آیین با حضور امام جمعه و استاندار کرمان و جمعی از مسئولان و فرماندهان نظامی و انتظامی از خانواده شهدا، جانبازان، بازنشستگان و مدیران نمونه نیروی انتظامی تقدیر شد.

همچنین مرحله نخست طرح واگذاری خودرو به منظور تقویت یگان های فرماندهی انتظامی استان کرمان اجرا شد.

نهم تا پانزدهم مهر هفته نیروی انتظامی است

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

true