false
وی خاطرنشان کرد: امروز که بسیج، این شجره طیبه مقاومت و این ستون امن و استحکام در سراسر دنیا موجب اقتدار و صلابت ایران اسلامی و سایر ممالک ستمدیده جهان شده، وسعت و ارزش بنیانگذاری این بنای جهاد فیسبیلالله بیش از هر دوران دیگری آشکار و احراز شده است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان داشت: در حقیقت به واسطه وجود بسیج و روحیه بسیجی است که ایستادگی مستضعفان در برابر مستکبران عالم، معنا و هویتی بارز و موقعیتی برجسته یافته، تا آنجا که بسیج و بسیجی محبوب قلوب و عیون مستضعفان جهان و مورد بغض و کینه آشکار مستکبران و ظالمان پلید و بیبصیرت است.
زاهدی تصریح کرد: لذا تردیدی باقی نخواهد ماند که ذخایر واقعی و ماندگار انقلاب اسلامی بسیج و بسیجیان هستند و از خداوند میخواهیم این لشکر مخلص خویش را همچون گذشته و در سایه هدایت و حمایت ولی امر مسلمین در گذر از آزمونهای دشوار و در رویارویی با دشمنیها و فتنههای خارجی و داخلی یاری کرده و مشمول برکات و الطاف خفیه احدیتش گرداند.
انتهای پیام/2446/ر20/
true
true
https://safirekerman.com/?p=20764
true
true









