false
به گزارش سفیرکرمان به نقل از تيتربرتر، محمدمهدي زاهدي پيش از ظهر امروز در جلسه با رؤساي آموزش و پرورش مناطق گيلان با تبريك هفته معلم اظهار كرد: در كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي فضاي فرهنگي حاكم است و اين روند از مجلس نهم ادامه داشته است.
وي به وجود قوانين بسيار خوب در حوزه آموزش و پرورش اشاره كرد و افزود: قوانين مذكور بايد عملياتي شود ضمن اينكه در لايحه بودجه برنامه ششم توسعه كشور تنها يك بند كه در مورد واگذاري مدارس به بخش خصوصي بود، را حذف كرديم و به جاي آن بندهاي مترقي اجراي سند تحول بنيادين آموزش و پرورش و رتبهبندي معلمان جايگزين شده است.
رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه نگاه نمايندگان در اين كميسيون آموزشي، تخصصي و حرفهاي است، تصريح كرد: منافع وزارت آموزش و پرورش در كميسيون مذكور لحاظ ميشود.
زاهدي به موضوع استيضاح فخرالدين احمدي دانشآشتياني وزير آموزش و پرورش اشاره كرد و گفت: اگر كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي اراده ميكرد امر مذكور محقق ميشد اما با وجود اينكه اختلاف سليقههاي سياسي در اين كميسيون وجود دارد زمان استيضاح را مناسب ندانستيم و ترجيح داديم آن را تا پس از انتخابات و انتخاب وزراي جديد به تأخير بيندازيم.
true
true
https://safirekerman.com/?p=20941
true
true









