×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۳۱ شهریور - ۱۴۰۵  
true
false

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کاروانسرا؛ پس از زلزله ۶٫۱ ریشتری منطقه هجدک راور که منجر به خسارت به برخی از مدارس این شهرستان شد سرانجام با هماهنگی و پیگیری زاهدی نماینده مردم کرمان و راور و رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، دکتر نظرپور معاون وزیرآموزش و پرورش و آقای رجایی رییس سازمان نوسازی مدارس کشور از وضعیت مدارس مناطق زلزله زده بخش مرکزی و کوهساران شهرستان راور بازدید کردند.

در این بازدید مدارس مناطق زلزله زده اخیر کرمان از جمله حرجند، هجدک و راور و زرند مورد ارزیابی قرار گرفتند و مقرر شد اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان برای تخریب و بازسازی مدارس مورد بازدید کار کارشناسی انجام داده و پس از بررسی های لازم با توجه به شرایط خاص منطقه مصوبات سفر را عملیاتی کند.

بر این اساس مقرر شد پس از بررسی های لازم مصوبات ذیل اجرایی شود:

۱_تخریب و بازسازی دبستان ۳ کلاسه ۷ تیر روستای حرجند بخش کوهساران و پوشش دانش آموزان روستاهای همجوار
۲_تخریب و بازسازی دبستان ۶ کلاسه خلیج فارس هجدک بخش کوهساران
۳_تخریب و بازسازی دبستان پسرانه شهید منتظری شهر راور (مقرر شد کارشناسان نوسازی مدارس استان بررسی کند که نیاز به ۱۲ کلاس می باشد یا ۱۸)
۴_تخریب و بازسازی دو دبستان دخترانه الزهراء و یاس نبی شهر راور(مقرر شد کارشناسان نوسازی مدارس استان بررسی کند که نیاز به ۱۲ کلاس می باشد یا ۱۸ کلاس)
۵_اهدا و تامین بخشی از تجهیزات کارگاهی، گرمایشی و … هنرستان فنی و حرفه ای شهرستان راور و مقاوم سازی سالن نمازخانه این هنرستان
۶_تخریب و بازسازی یک واحد آموزشی در زرند (مقرر شد کارشناسان نوسازی مدارس استان بررسی کند که نیاز به ۱۲ کلاس می باشد یا ۱۸ کلاس)

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

true