×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۳۱ شهریور - ۱۴۰۵  
true
false

زاهدی نماینده مردم کرمان در مجلس با اشاره به زلزله اخیر در این استان اظهار کرد: هر روز و هر ساعت زلزله در کرمان ادامه دارد و مناطق زلزله‌زده در حالت ویبره قرار گرفته اند. اما خوشبختانه تلفات انسانی نداشته است زیرا ضمن عنایات الهی، بیش از ۳۱ هزار واحد مسکونی در کرمان از سال ۸۴ تا به حال بازسازی شده‌اند.

وی با بیان اینکه مدیریت بحران کشور باید ذیل نهاد ریاست جمهوری قرار گیرد، گفت: خوشبختانه در نیم ساعت اولیه وقوع زلزله ستاد بحران استان تشکیل شد که از این بابت از استاندار کرمان و همکاران او تشکر می کنیم اما متاسفانه خسارات زیادی در حوزه قنوات وارد شده که منبع جدی آب شرب و کشاورزی هستند و باید هر چه سریعتر بازسازی و مقاوم سازی شوند.

زاهدی از ضعیف بودن خطوط تلفن همراه در کرمان به ویژه مناطق حادثه دیده انتقاد کرد و گفت: وزارت ارتباطات باید پوشش دهی آنتن‌های تلفن همراه را در مناطق زلزله‌زده تقویت کند.

رئیس کمیسیون آموزش مجلس همچنین از وزارت آموزش و پرورش درخواست کرد تا هرچه سریعتر نسبت به بازسازی مدارس اقدام کند.

وی در پایان با مورد خطاب قرار دادن وزیر کشور با اشاره به وضعیت اتباع بیگانه اظهار کرد: چهار سال است که فریاد می زنیم اما دریغ از یک اقدام درست. دو میلیون اتباع بیگانه غیرقانونی در کشور وجود دارد که فرصت اشتغال را گرفته و تهدید سیاسی – امنیتی است. انتظار می رود هرچه سریعتر در این موضوع چاره‌ای بیندیشند.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

true