- دستهبندی نشده
- کد خبر 21245
- 0 بازدید
- دیدگاهها برای بقا و قوام دانشگاه پیامنور کشور، مرهون زحمات نماینده مردم کرمان و راور/تخصیص 1500 میلیارد تومان اعتبار به دانشگاه پیامنور جهت تأمین حقوق اعضای هیأتعلمی و پرسنل دانشگاه پیام نور بسته هستند
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
false
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، پروفسور محمدمهدی زاهدی در نشست صمیمانه نوروزی اعضای هیأتعلمی دانشگاه پیامنور استان کرمان، در دفتر ارتباط مردمی خود، از مشکلات عدیدهی اقتصادی این دانشگاه در سطح کلان خبر داد و افزود: با پیگیری، تلاش، و رایزنیهای فراوان، با تخصیص 1500 میلیارد تومان اعتبار به دانشگاه پیامنور، مشکل تأمین حقوق اعضای محترم هیأتعلمی و پرسنل این دانشگاه را برطرف شد.
وی ضمن اعلام نارضایتی و گلهمندی از ضعف مدیریتی در سازمان مرکزی پیامنور کشور گفت: انتصاب برخی مدیران غیرپیامنوری در این سازمان، و نحوهی تصمیمسازی در بزرگترین دانشگاه دولتی کشور، مشکلات فراوانی ایجاد نموده است.
رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: برخی نیز بهدنبال حذف مقطع دکتری و محدود نمودن فعالیتهای این دانشگاه بودند که با مخالفت شدید اینجانب مواجه، و عقبنشینی کردند.
زاهدی ضمن اطلاع از مشکلات موجود در پیامنور استان کرمان، و طرح برخی مشکلات و نارضایتیها از عملکرد مدیریت فعلی استان، توسط اعضای محترم حاضر در جلسه، از آنان خواست مشکلات این دانشگاه را مکتوب، و جهت پیگیری، به دفتر نماینده ارسال نمایند.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی از برخی عملکردهای دانشگاه پیامنور، اعلام نارضایتی کرد و قول مساعد جهت رفع نواقص این دانشگاه در استان را دادند.
پروفسور محمدمهدی زاهدی، سابقه دو دوره متوالی نمایندگی مجلس، وزارت، و سفارت را در کارنامه خود به همراه دارد.
true
true
https://safirekerman.com/?p=21245
true
true









