×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۱۶ شهریور - ۱۴۰۵  
true
false

دکترزاهدی رئیس کمیسیون آموزش درجشن باشکوه عید مبعث هیات منتظران ظهور گفت:با پیگیری انجام شده و تفاهم نامه همكاری فی مابين شورای اسلامی گلباف و پژوهشكده ملی زعفران دانشگاه تربت حيدريه، در راستای كاشت اصولی و ارگانيك زعفران، مبلغ ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در اختیار کارشناسان متخصص کشت زعفران قرار گرفت تا کشت اصولی و ارگانیک زعفران رابه مردم گلباف آموزش دهند و گلباف را قطب زعفران جنوب شرق کشور می نمائیم

این کارشناسان تا امروز دو دفعه به گلباف سفر و سری سوم،  اوایل اردیبهشت ماه سری مجدد جهت آموزش به این منطقه سفر می کنند.

در حال پیگیری هستیم که شهر گلباف را تبدیل به قطب زعفران در جنوب شرق کشور کنیم و ان شاالله  با یاری خداوند و کمک مسئولین این کار محقق خواهد شد.

با پیگیری های  انجام شده و طی قول قادری معاون فنی راهداری بازگشایی محور گلباف بیدوئیه به مناقصه گذاشته شده و تا ۳۰ فروردین ماه سال جاری قرارداد آن بااعتباری بیش از ۴ میلیارد ریال بسته می شود.

در حال پیگیری هستیم که شهر گلباف را تبدیل به قطب زعفران در جنوب شرق کشور کنیم و ان شاالله  با یاری خداوند و کمک مسئولین این کار محقق خواهد شد.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

true