×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۷ آذر - ۱۴۰۳  
true
false

زاهدی عضو کمیسیون آموزش با بیان اینکه وزیر ارتباطات فقط گفتاردرمانی می‌کند و در عمل هیچ اتفاقی نمی‌افتد گفت: هیچ کدام از وعده‌های وزیر ارتباطات برای بهبود آموزش مجازی عملیاتی نشد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان ، محمدمهدی زاهدی در نشست با تعدادی از مسئولان تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های استان کرمان به مناسبت روز دانشجو، با تبریک این روز و تسلیت شهادت شهید فخری زاده اظهار داشت: جریان دانشجویی همواره استکبارستیز بوده و در جریان روند انقلاب اثرگذار بوده است.

وی با بیان اینکه دولتمردان ما در آموزش مجازی خوب عمل نکردند و از جمله بدترین کشورها در آموزش در دوران کرونا بودیم گفت: علیرغم توسعه روزافزون فناوری اطلاعات و ارتباطات، متاسفانه طی سال های گذشته حمایت های لازم از دانشگاه ها و مراکز آموزشی برای ایجاد زیرساخت های لازم به عمل نیامده است، ضمن اینکه به شرکت های دانش بنیان برای تولید پلتفرم های حوزه آموزش توجه نشده است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دولتمردان در روزهای اول، کرونا را شوخی گرفتند و اقدامات مقابله‌ای در حد شعار بود افزود: عدم برنامه‌ریزی صحیح دولت در مقابله با کرونا باعث طولانی شدن روند این بیماری در کشور است و در چین با جمعیت زیاد می‌بینیم کار به سرعت جمع شد و ما همچنان درگیر بیماری هستیم.

زاهدی با بیان اینکه نظام آموزشی کشور در آموزش مجازی مشکلات زیادی دارد ادامه داد: به آموزش مجازی در سال‌های گذشته توجه نشده و امروز این روند با مشکلات بیشتری روبه‌رو است. وی با اشاره به اینکه جلسات متعددی در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با مسئولان ارشد کشور برگزار شده است گفت: عیوب شبکه شاد را بارها اعلام کردیم و واقعیت را توضیح دادیم که تا حدودی برطرف شده است.

وی با بیان اینکه وزیر ارتباطات فقط گفتاردرمانی می‌کند و در عمل هیچ اتفاقی نمی‌افتد ادامه داد: هیچ کدام از وعده‌هایی که وزیر ارتباطات برای بهبود آموزش مجازی داده لااقل در جنوب استان کرمان عملیاتی نشد و فقط گفتاردرمانی بوده است.

عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اواخر دولت است و به صلاح کشور نیست یک وزارتخانه بدون مسئول اداره شود تصریح کرد: امروز اگر چندین وزیر به مجلس بیایند با رأی بالا استیضاح خواهند شد و برای اولین بار رئیس جمهور برای ارائه بودجه به مجلس نیامده و تکلیف دولت معلوم است.

وی راه‌اندازی آموزش از طریق صدا و سیما کار مهمی بود و اثرگذاری خیلی خوبی داشت گفت: در زمان دولت آقای احمدی‌نژاد بودجه جدا برای جنوب استان کرمان گذاشته شد که باید تقویت شود و در حال حاضر نیاز است نسبت به تقویت زیرساخت‌های ارتباطات در آن منطقه اقدام شود.

زاهدی با اشاره به اینکه کشور با چالش‌های جدی روبه‌رو است و مردم مشکلات معیشتی زیادی دارند و قشر متوسط جامعه امروز به خط فقر آمدند ادامه داد: اولویت‌های مجلس امروز پیگیری مشکلات معیشتی مردم است. وی با تجلیل از پیگیری تشکل های دانشجویی در برخی پرونده های مفاسد اقتصادی و رانت خواری و زمین خواری در استان کرمان، این اطمینان خاطر را داد که در کنار آنها از دستگاه قضایی استان و قوه قضائیه پیگیر برخورد قانونی با سواستفاده کنندگان از اموال دولتی و عمومی باشد.

وی با بیان اینکه تهدیدهای جدی دشمنان وجود دارد و باید این مشکلات با هم مدیریت شود افزود: اروپایی‌ها بعد از برجام شعار دادند و به تعهدات خود عمل نکردند و در واقع ما را بازی دادند و ترور شهید فخری زاده نشان داد که دولت ضعف دارد و این ضعف را پای نظام گذاشتند درحالی که این چنین نیست.

بیشتر بخوانید

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در فصل بودجه هستیم و مجلس وارد این موضوع می‌شود افزود: با این حجم کار موضوع شفافیت آرای نمایندگان اولویت مجلس نیست؛ با شفافیت آرا موافق هستم اما در همه موارد نیاز نیست و مهم هم نیست.

عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در مواردی مانند مسائل حیاتی و دارای اهمیت کشور و یا انتخاب وزرا نیاز است که مردم مواضع نماینده را بدانند و این مسئله اهمیت هم دارد.

زاهدی با بیان اینکه مشکلات حاشیه‌نشینی در شهر کرمان زیاد است و عوامل زیادی باعث آن شده است گفت: عدم توجه به اشتغالزایی در روستاها و عدم تأمین امکانات لازم روستایی یکی از دلایل ایجاد حاشیه‌نشینی شده است. وی با اشاره به اینکه حاشیه شهر کرمان بیشترین حاشیه استان را داشته و دور تا دور شهر کرمان حاشیه است افزود: عدم توجه مسئولان به قانون باعث ایجاد حاشیه شده و مسئولان کوتاهی می‌کنند. زاهدی عدم توجه به توسعه روستایی و خشکسالی چند سال اخیر را از عوامل مهاجرت به حاشیه شهر دانست.

وی با بیان اینکه شهرداری به صراحت اعلام می‌کند که مسئول حاشیه نیستم در حالی که می‌بایست از ساخت و سازهای غیرمجاز خودداری کند ادامه داد: برای کنترل حاشیه نشینی عزم جدی مسئولان را نیاز دارد و در مرحله اول نباید اجازه هیچ ساخت و سازی در آن منطقه انجام شود.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه از شورای فرهنگ عمومی استان گلایه دارم گفت: قرارگاه فرهنگی در موازات شورای فرهنگ عمومی تشکیل شد و این دو نهاد نتوانستند به موازات هم کار کنند. وی با بیان اینکه انتظارات ما از قرارگاه فرهنگی استان برآورده نشده است افزود: از طرف دیگر شورای فرهنگ عمومی استان نیز زیر سایه قرارگاه قرار گرفت.

عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت آقای روحانی در عمل با دانشگاه فرهنگیان ضد و مخالف است گفت: در قانون برنامه ششم توسعه واگذاری مدارس دولتی به غیردولتی را آوردند که مفهوم آن است که نیازی به معلم نداریم. وی با اشاره به اینکه در شورای دانشگاه فرهنگیان آدم‌هایی قرار گرفتند که اهمیت این دانشگاه را قبول ندارند ادامه داد: هر ساله به بودجه دانشگاه فرهنگیان در مجلس اضافه شده و مجلس همواره کمک کرده است.

زاهدی با بیان اینکه حدود سه میلیون نفر از دانش آموزان به دلیل فقر دسترسی به تبلت یا تلفن همراه ندارند گفت: مذاکراتی با بنیاد برکت، کمیته امداد و بنیاد مستضعفان شده تا بخشی از این کسری را کمک کنند و امیدواریم به‌زودی محقق شود.

وی با بیان اینکه روش انتخاب استاندار جدید کرمان اشتباه بود افزود: جلسه مجمع نمایندگان استان به اصرار من برگزار شد و قرار شد که وزیر کشور در این ارتباط استیضاح و پاسخگوی مردم و نمایندگان مردم باشد.

در این دیدار سیدسجاد مهدوی نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان در این جلسه با بیان اینکه نتیجه شفافیت آرا در مجلس مشخص نشد اظهار داشت: بالاخره نفهمیدیم که اجرایی می‌شود یا نه؟ وی با اشاره به اینکه برنامه‌ای برای کنترل حاشیه‌نشینی در کرمان وجود ندارد گفت: حاشیه‌نشینی کرمان نسبت به سایر استان‌ها آنقدر نیست اما متاسفانه می‌بینیم که مشکلات زیادی وجود دارد. نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان با بیان اینکه خروجی شورای فرهنگ عمومی استان مشخص نیست افزود: این شورا بودجه‌های خوبی دارد اما معلوم نیست چه کارهایی انجام می‌شود. وی با اشاره به اینکه در بحث آموزش مجازی مشکلات زیادی وجود دارد ادامه داد: دانش آموزان و دانشجویان در بسیاری از نقاط استان با نبود اینترنت و آنتن‌دهی روبه‌رو هستند.

مهدی ضیاءالدینی نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه آموزش دانشجویان در فضای مجازی لطمه زیادی دیده است اظهار داشت: مشکلات فضای مجازی در شهرستان‌ها خیلی بیشتر است. وی با بیان اینکه خوابگاه دانشجویی از جمله مشکلات دانشجویان در استان کرمان است و امسال حدود ۲۰۰ نفر فارغ التحصیلی دانشگاه فرهنگیان بوده و ۴۰۰ نفر ورودی جدید دانشگاه است ادامه داد: اگر امروز کرونا تمام شود و قرار باشد کلاس‌ها حضوری برگزار شود دانشجویان محلی برای اقامت و اسکان ندارند و خوابگاه دانشجویی نیست. نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کرمان عنوان کرد: حدود سه هزار دانش آموز کلاس اولی در استان از تحصیل محروم هستند و مشکلات نبود امکانات تحصیل در فضای مجازی و شبکه شاد دارند.

علیرضا مسلمی نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه فنی استان کرمان در این جلسه با بیان اینکه شورای فرهنگ عمومی استان یکی از دغدغه‌های اصلی دانشجویان است که نمودی ندارد اظهار داشت: بودجه فرهنگی دانشگاه به دانشجویان نمی‌رسد و به هر حال برای کار فرهنگی در دانشگاه نیاز به بودجه است اما بودجه‌ای به ما نمی‌دهند.

علی موسوی دبیر جامعه اسلامی دانشگاه شهید باهنر کرمان در این جلسه اظهار داشت: متاسفانه تمام سامانه‌های آموزشی دانشگاه با مشکل روبه‌رو شده است.

حسین سالاری از دانشجویان دانشگاه آزاد کرمان در این جلسه با بیان اینکه حجاب دانشجویان در دانشگاه مناسب نیست اظهار داشت: ورودی دانشگاه تذکر داده می‌شود اما در داخل دانشگاه همان است که بود.

وی با بیان اینکه وضعیت حجاب در دانشگاه‌ها روز به‌روز بدتر می‌شود گفت: با تغییر استاندار کرمان نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی واکنش نشان دادند اما چیزی از این واکنش ندیدیم.

سجاد شریف نماینده بسیج دانشجویی در این جلسه با بیان اینکه طرح اعتلای بسیج دانشجویی در استان در حال اجرا است ادامه داد: بسیج دانشجویی به‌صورت مسئله محور فعالیت می‌کند. وی با اشاره به اینکه مسئله محور بودن بسیج دانشجویی مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است افزود: از نماینده مردم در مجلس درخواست داریم از آنجا که مرجع مشکلات مردم هستند این مشکلات را به ما برای پیگیری دانشجویی اعلام کنند.

در این جلسه مهران شاهی نماینده جمعیت اسلامی دانشگاه آزاد کرمان با بیان اینکه اکثر زمین‌های مردم کرمان وقفی هستند، مردم سند ندارند و اوقاف اقدام به دریافت زمین‌هایی کرده که سال‌ها مردم در آن سکونت داشتند افزود: زمین‌خواری در استان کرمان زیاد است و مردم ما مالباخته عده‌ای سودجو شدند.

true
true
true
true

true