false
به گزارش سفیر کرمانر – عباس تقی زاده روز چهارشنبه در نشست علمی رسانه های اجتماعی و مشارکت سیاسی افزود: رسانه های مجازی شرایطی ایجاد کردند تا همه صداها شنیده شود و خرده مشارکت ها در جامعه شکل بگیرد.
وی تصریح کرد: قبلا بخش سیاست در محیط خارجی وجود داشت، اما در حال حاضر حوزه سیاسی در رسانه های اجتماعی شکل گرفته و شهروندان باید بدانند که در این محیط چگونه رفتار کنند.
مدیر روابط عمومی استانداری کرمان تاکید کرد: رسانههای اجتماعی ضمن تاثیر در رفتار سیاسی افراد و جامعه بر مطالب منتشر شده نیز تاثیر گذاری زیادی دارند.
وی با اشاره به تشکیل کمیته اطلاع رسانی انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: باید با اطلاع رسانی مناسب به افزایش دانش سیاسی مردم کمک کنیم تا انتخابات پیش رو هر چه باشکوهتر برگزار شود.
تقی زاده افزود: برگزاری نشست های علمی، تولید پادکست و کلیپ با موضوع دانش سیاسی، در دستور کار این ستاد قرار دارد که در آینده منتشر خواهد شد.
وی بیان کرد: در انتخابات سال ۹۴ مجلس شورای اسلامی ۲ میلیون و ۸۳ هزار و ۸۸۷ نفر و با ۶۲.۶ درصد و در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶، ۲ میلیون و ۱۲۴ هزار نفر معادل ۷۲ درصد مشارکت در استان کرمان ثبت شده است.
استاد دانشگاه و پژوهشگر حوزه ارتباطات گفت: رسانه های اجتماعی فراگیر شده است و افراد با سلایق، افکار و عقاید مختلف در آن مشغول به فعالیت هستند.
حسین کرمانی با اشاره به امکان فعالیت آسان در شبکه های اجتماعی افزود: مشارکت سیاسی در فضای مجازی به سرعت و با حداقل هزینه انجام می شود و هر کاربر به سهولت می تواند نظرات خود را بیان کند.
وی با بیان اینکه شبکه اجتماعی توئیتر نقش مهمی در حوزه انتخابات و اطلاع رسانی در دنیا ایفا می کند تصریح کرد: کنش گری سیاسی در توئیتر یکی از رفتارهای سیاسی محسوب میشود که به صورت جدی مطرح شده است.
استاد دانشگاه و پژوهشگر حوزه ارتباطات تاکید کرد: هم اکنون مقامات و مسئولان بسیاری به لحاظ نقش و اثر گذاری در رویدادهای سیاسی و اجتماعی، در شبکه اجتماعی توئیتر فعالیت دارند.
نشست علمی رسانه های اجتماعی و مشارکت سیاسی با حضور جمعی از مدیران روابط عومی دستگاههای اداری استان کرمان و اصحاب رسانه در سالن شهید مرتضوی استانداری کرمان برگزار شد.
true
true
http://safirekerman.com/?p=23945
true
true